BR6000 ROLL-BAR

Isprintaj stranicu

Dva osnovna modela

New Holland ima dva različita modela Roll-Bar ™: Model BR6080 i model BR6090. Bale sa obojice balirki imaju isti promjer, što znači da se razlikuju u detaljima kako bi se utvrdilo kdje če se koristiti koji model. Ovi detalji su na primjer širina pojasa i korištenje balama (za krmno bilje ili posteljinu).

Roll-bar ™ sistem

Glavni zadatak ovog sustava je da osigura pouzdanu rotaciju bale. Za to se brinu rotacijski štapovi, koji se čvrsto usidraju u balu. Kompresija bale odvija se lakše, jer ne treba se brinuti o poželjnom gostoćom bale ili slično...

Dokazano sustav koji funkcionira

Pogonski cilindar i talni cilindar brine se za korektan oblik bale u svim radnim uvjetima. Stabilnost bale posebno je važna na početku rada, jer sa svom jednakomernom rotacijom skrbi za pravilan izgled i otpornost bale na vodu.

Visoka radna sposobnost

New Holland Roll-Bar ™ BR6090 Baler ima pick-up (širok 2 m), čijeg glavni zadatak je ubrzanje rada. S dva robustna pick-up kotača, uređaj savršeno se prilagođava na radnu površinu, a dodatnu fleksibilnost  doprinosi hidraulični upravljač za pick-up uređaj.

Dugo skladištenje balama

2 metra širok pick-up uređaj omogućuje vozaču proizvesti bale sa širokim redovima. To olakšava rad jer se radno vrijeme uskrati, a uskrati se i duljina vožnje. Široki redovi imaju i druge pozitivne vlasnosti. Slama u bali ravnomjerno je raspoređena, zbog ćega gustoća po cijeloj bali je ista. To znači bolju stabilnost i mogućnost dugoročnog skladištenja bale.

Siguran vez

Za siguran početak vezova brine takozvani "Duckbill" sistem. Jednostavna konstrukcija drži vezivo (mreža, nit ili folija) te umetne ga u komoru za kompresiju. Ovdje se vezivo primjenjuje na balu, a za vezanje brine kontinuirana rotacija bale.

Količina vezivnog materijala dovoljna je za više od jednog radnog dana

Baler može tovoriti do tri mreže istovremeno (jedna za tekući rad i dvije rezervne). Ako se umjesto mreže upotrebi nit, moguće je hraniti čak i do šest valjaka.

 

ModelDimenzija bale (širina / promjer)Volumen baleŠirina - radni zahvatTežina
BR6080

1,20 m / 1,25 m

1,47 m2

2 m

2244

BR6090

1,20 m / 1,25 m

1,47 m2

2 m2775