Roll Baler

Isprintaj stranicu

Nova generacija balirki za profesionalnu uporabu

Dobro došli u svijet New Hollandovih balirki sa fiksnom komorom za profesionalnu uporabu. Roll Baler osigurava učinkovitu dovajanje i precizan rez, a za odlično manevriranje brine usko dizajniran vučni priključak. Pick-up sa širinom od 2,10 do 2,20m, koja ima pet nosioca s sa sakupljalnim prstima, brine se za vrhunsko efektivnost u svim uvjetima. Izuzetno čisto sakupljanje sa balirkom New Holland Roll Baler nešto je sasvim prirodno.

Visoka fleksibilnost, intuitivno upravljanje, rad bez napora

Kombi modeli nude mogućnost omotanja bala s mrežom ili folijom, što znači visoko fleksibilnost balirke. Balirku može se upravljati preko displeja, osjetljivog na dodir, namještenog u kabini traktora. Za maksimalnu učinkovitost tu je precizan hidraulički pogon, a iznimna stabilnost i kombinacija guma omogućavaju minimalnu kompresiju tla i veće udoblje kod transporta.

Lako održavanje znači uštedu vremena i novca

Balirke Roll Baler namijenjene su za profesionalnu uporabu, te su dizajnirane, da izdrže teška opterećenja i dugotrajnu uporabu. Tome prilagođeno je i uzdržavanje, koje je iznimno jednostavno i efikasno. Životna doba produkta je dulja, a uzdržavanje minimalno.

 

ModelPromjer bale [cm]Širina - radni zahvat [cm]Težina [kg]
Roll Baler 125
125
210
2800
Roll Baler 125 Combi
125
210
4500
Roll Baler 135 Ultra
135
220
4900