Roll Belt

Isprintaj stranicu

Roll Belt - novo ime za vrhunsku i suvremenu generaciju balirki

Variabilna komora, pet nosivnih stubova, sistem Max Feeding, namještanje potpornih kotača bez alata, jednakomjeran protok, jednakomerno oblikovanje bala ... ... i mnogo mnogo više. Isprobajte novi vrhunski proizvod New Hollanda i uživajte u kvalitetu bez usporedbe. Sa širinom pick-upa od 2,00 do 2,20m balirka Roll Belt će bez problema obaviti sve, što ćete od nje zahtjevati.

Opremljen sa najsuvremenimjim sistemima

Roll Baler balirka ima sustave kao što su dvojni sistem kompresije za veću gustoću bale CropCutter™, patentirani New Hollandov sistem za povezivanje s mrežom na rubovima bale EdgeWrap™, beskonačni i sa strana vulkanizovani široki remeni, sistem Bale Command™ II Plus, ISOBUS kompatibilnost i još i još... Roll Belt zaista je balirka za danas i sutra.

Sistem Roll Belt™

Sistem Roll Belt ™ je kombinacija pet cilindara i četiri robustnih beskrajnih remena. Sistem se izvrstno pokaže na početku stvaranja bale, koja je zbog toga praktički idealna. Dodana vrijednost također je masivan talni valjak, zato je sistem Roll Belt™ prikladan i za tešku silažu od trave. Patentirani sistem EdgeWrap ™ savršeno umota rubove bala čak i kod širine mreže od 1,23m, a instalacija mreže je jednostavna.

 

ModelPromjer bale [m]Širina - radni zahvat [m]Širina bale [m]
Roll Belt 150
0,90 - 1,50
2,00 ali 2,30
1,20
Roll Belt 180
0,90 - 1,80
2,00 ali 2,30
1,20