T4

Isprintaj stranicu

Kad rad postaje užitak

New Holland s serijom T4 predstavlja tri nova modela. Traktori su već po tradiciji New Hollanda vrhunski dizajnirani, a nova serija T4 dobiva nove, snažne i štedljive motore (od 58 do 75 KS). Smjestite i opustite se s novim T4, uživat ćete ​​u vožnji kod rada na polju ili kod rada s prednjim utovarivačem.

Stvoren za vas

Kabina serije T4 kompletno je dizajnirana uz pomoć kompjuterskog softvera (virtualne stvarnosti). Rezultat je kabina koja je savršeno prilagođena Vašim potrebama. Kontrole su intuitivno i praktično raspoređene tako, da je rad tijekom dana manje naporan. Upravljanje prednjim utovarivačem zahvaljujući ugrađenom joysticku je precizno i lako.

Suvremeni i štedljivi motori

Suvremenost zahtijeva učinkovitost i ekonomičnost. Za zadovoljavanje svih potreba kod poljoprivrednih radova četverocilindarski FPT motori su izuzetno efektivni te ujedno i potpuno spremni za korištenje biodizela.

Odličan izbor mjenjača

U svim modelima, standardni mjenjač je 12/12 Syncro shuttle ™, čije su glavne prijednosti robusnost i jednostavnost upravljanja. Za sve modele dodatno su dostupne pužne brzine s min brzinom kretanja od 0,2 km/h. Tu je također verzija s hidrauličkim reverzerom (Power Shuttle), što je idealno u kombinaciji s prednjim utovarivačem.

Udobnost na najvišoj razini

Dugi radni dani u kabini nove serije T4 brzo će proći. Ravan pod kabine i vrata, koja se široko otvaraju, olakšavaju pristup i dodatno povećavaju udobnost. Dodatnu udobnost nudi i Deluxe sjedalo sa zračnom suspenzijom i mogućnošću bočnog zakretanja od 15 °.

Točno to, što piše na poklopcu

Snaga traktora T4  jasna je već na prvi pogled. Prva dva slova oznake na poklopcu motora označuju seriju traktora, a brojke koje slijede, označuju snagu motora. Nova serija zadržava sve karakteristike; performansu, snagu, pouzdanost i svestranost.

ModelNazivna snaga
(ECE R120) [kW/KS]
Maksimalni okretni moment ISO TR14396 [Nm]Maksimalna podizna moć [kg]
T4.55
43 / 58
244
2760
T4.65
48 / 65
275
2760
T4.75
55 / 75
309
2760