T4S

Isprintaj stranicu

Jednostavan, snažan

Trebate li kabinu? T4S je dostupan sa kabinom nove generacije koja nudi iznimnu preglednost od 360 stupnjeva i sjedalo za vozača što je u samom vrhu traktora ove klase na tržištu. Serija T4S je dostupna s mehaničkim prijenosima 8x8 ili 12x12 te sa puzajućim brzinama u opciji 20x20 (brzina kretanja od 0,2 km/h).

Snažna izvedba

Imate teške i zahtjevne priključke? Novi T4 S lako će zadovoljiti njihove zahtjeve jer raspolaže sa hidraulikom kapaciteta dizanja do 3 000 kg koja je u standardu opremljena vrhunskim sustavom Lift-O-Matic. Tu je i priključno vratilo s funkcijom mekog uklopom a pred Vama je snažna, svestrana i jednostavna cjelina koja kombinira moderne značajke, tradicionalnu jednostavnost i jednostavno održavanje. Novi T4 S. pravi New Holland od glave do pete.

Izvrsna preglednost čak i u visinu

Svi modeli serije T4 S su opremljeni krovnim prozorom koji ima mogućnost otvaranja, što posebno pridonosi izvrsnoj vidljivosti u radu sa prednjim utovarivačem. Krovni prozor je također pogodan za ventilaciju dok je radni prostor još svjetliji, a u slučaju sunčanih poslijepodnevnih sati tu je roletna zavjesa.

Udoban i učinkovit

Već prije 20 godina New Holland je postavio nove standarde u pogledu ergonomije, prije svega u udobnosti i performansama tijekom rada kod slavne serije TN. Radno okružje kompaktnih traktora počelo se sve više prilagođavati operateru dok cijelo vrijeme poboljšavamo i usavršavamo ergonomiju; praktičnu pristupačnost i jednostavnost rada te udobnost vozača. T4S nastavlja tu tradiciju, a radna okolina u T4S-u je primjer prave ergonomske izvrsnosti. Sve kontrole su lako dostupne i na pravom mjestu.

Model Nazivna snaga
(ECE R120) [KS]
Maksimalni okretni moment ISO TR14396 [Nm] Maksimalna podizna
moć [kg]
T4.55s
55
 
258
3000
T4.65s
65
291
3000
T4.75s
75
341
3000