T5 Electro Command

Isprintaj stranicu

Savršen alat za mješovitu poljoprivredu

T5 Electro Command ™ dodaje još više raznolikosti i živosti u obitelji traktora T5. Postavlja nove prekretnice u području stočarstva. Mjenjač Electro Command ™ je projektiran i izgrađen specijalno za ovaj način poljoprivrede. Kombinacija odlične  VisionView ™ kabine te ekonomičnih i snažnih F5C motora  znači, da je rezultat svestran i vrhunski radni stroj, koji se svrstava u svjetski vrh u svojoj klasi.

Mjenjač Electro Command ™ 

Mjenjač Elektro Command ™ je dizajniran posebno za seriju T5. Savršeno odmjereni omjeri su prilagođeni Vašim potrebama. Osam brzina možete birati samo putem tipke na joysticku. Mješovita poljoprivreda sada postaje užitak. Bez obzira kakav je izazov pred vama, T5 će obaviti svaki posao. Zasigurno ćete pronaći odgovarajuću brzinu za bilo koji posao.

Iznimna kabina VisionView ™

Dobrodošli u VisionView ™ kabinu. Prostrani interijer nudi izvanredan pregled kod svakog posla zahvaljujući velikim staklenim površinama i prozoru na krovu. Tu je cijeli izbor automatiziranih funkcija i uređaja, kao na primjer Auto PTO funkcija ili sustav za automatsku kontrolu proklizavanja TerraLock ™ a šlag na tortu je mogućnost odabira kabine s suspenzijom.

Prijelaz na novu razinu

Uživajte u iznimnoj fleksibilnosti. Impresionirat će vas intuitivan nadzor nad mjenjačem, koji je precizan, impresionirat će vas ekonomični motori, dimenzije te izvrsna preglednost iz kabine. Biti će te oduševljeni s ekonomičnijim motorima, a još više će te biti impresionirani izrazito kompaktnim dimenzijama i izvrsnom preglednošću iz kabine. Dali smo već spomenuli, da će te biti oduševljeni?

 

ModelMaksimalna snaga
(ECE R120) [kW / KS]
Maksimalni okretni moment 
ISO TR14396 [Nm]
Maksimalna podizna moć [kg]
T5.100
73 / 99
430
5420
T5.110
79 / 107
468
5420
T5.120
86 / 117
491
5420