Mediji o nama

Isprintaj stranicu

New Holland ovih je dana na tržište lansirao poboljšanu verziju svoje najprodavanije T5 serije traktora, koja nudi više udobnosti, svestranosti i okretnosti, no najveća promjena, kaže Sean Lennon, direktor Traktora, telehendleda i PLM upravljanja, nalazi se ispod poklopca motora.

Počasno mjesto na štandu New Hollanda na nedavno održanom sajmu poljoprivredne mehanizacije EIMA u Bologni zauzeli su ovogodišnji noviteti i nagrađeni modeli traktora - NH T5.120 i NH T4.110, o kojima smo detaljnije pisali predstavljajući finaliste izbora "Tractor of the Year 2017".

Trenutna je situacija na globalnom tržištu još uvijek teška, ali nazire se svjetlo na kraju tunela, komentirao je kretanja u prodaji poljoprivredne mehanizacije Carlo Lambro, brand president New Holland Agriculture, na lansiranju novih uradaka ovog prestižnog brenda održanog prošlog mjeseca na poljima pokraj Lyona (Francuska).

Ovih je dana i službeno potvrđeno da je New Holland Agriculture vratio titulu Guinnissovog svjetskog rekordera, jer je za osam sati ovršio impresivnih 797.656 tona pšenice najnovijim modelom CR10.90 kombajna, koji su tržištu predstavili ove sezone. Novi je rekord postavljen 15. kolovoza na farmi HR Bourn&sinovi u Grange de Lingusu, nedaleko od Wragbyja u Lincolnshireu, Velika Britanija, u promjenjivim vremenskim uvjetima, uz 18-21°C i lagani pljusak.

Clean Energy Leader strategija odražava poljoprivrednu stvarnost, tvrde inženjeri New Hollanda predstavljajući radni prototip traktora T6.140, koji pokreće metan proizveden, dakako, na farmi.

New Holland T3.75F, mali kompaktni, ali dovoljno jak voćarsko-vinogradarski traktor, kandidat je za titulu najboljeg specijaliziranog traktora koji će zbog svoje svestranosti zaintrigirati kako profesionalne voćare i vinogradare tako i hobiste.